Aydınlı Şehit Polis Murat Dündar İlkokulu


Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemizde tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; ilçeimiz başta olmak üzere ilimiz ve ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; milli,manevi ve diğer tüm evrensel değerlere saygılı ve bu değerlere sahip çıkan; toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı; katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip; özgüveni tam; geçmişine, milli ve manevi değerlerine saygılı, onlara sahip çıkan ve değerlerini yaşayan ve yaşatan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: OKULUM TEMİZ BELGESİ SIFIR ATIK BELGESİ

Saatler: 08.30- 14.10
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Servis yoktur. Öğretmenler kendi imkanları ile gidip gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul 2 binadan 4 derslikten oluşmaktadır. 3 ilkokul Sınıfı, 1 anasınıfı bulunmaktadır. 2 Sınıf Öğretmeni ve 1 Okul Öncesi Öğretmeni görev yapmaktadır.

Telefon - 04125435105

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cungusaydinli.meb.k12.tr

Adres - Aydınlı Köyü no22 Çüngüş/DİYARBAKIR

Öğretmen :3
Öğrenci :39
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :215
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Köy Yeniköy´ün 5 km kuzeyinde dağ eteğinde yer almaktadır. Köy yaklaşık 100 hanedir. Köyde geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - Aydınlı Köyü no22 Çüngüş/DİYARBAKIR

Ulaşım Elazığ ve Diyarbakır yönünden gelecekler Ergani-Çermik-Yeniköy-Aydınlı; Şanlıurfa yönünden gelecekler Siverek-Çermik-Yeniköy-Aydınlı yönünü takip etmelidirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120 km ilçe merkezine 10 km uzaklıkta yer almaktadır.